Макет фотокниги з програмою SmartAlbums

15.09.2020

Макет фотокниги з програмою SmartAlbums

 

Новий сервіс на ринку фотопослуг, який з’явився зовсім недавно – це  створення фотокниги.

Макетування фотокниги - це неймовірно захопливий і творчий процес, який приносить справжнє задоволення. До того ж створити фотокнигу онлайн кожен може самостійно. Така креативна річ, створена власними руками, буде чудовим подарунком до свята, пам’ятної події, або ж просто збере усі ваші знімки разом.

Варіанти створення фотокниги

Якщо ви все-таки вирішили із власними ідеями звернутися до  професіоналів, то замовити послугу з макетування фотокниги  можна у нашій компанії. Ми  пропонуємо своїм клієнтам кілька варіантів верстки: 

  1. за допомогою готових шаблонів у Photoshop (завантажити готові шаблони верстки у форматі *.psd)

  2. за допомогою програми для макетування фотокниг SmartAlbums 2020.

Ми цінуємо ваш час та індивідуальність. Для цього наша команда врахує усі побажання, створить макет із ваших фото та відправить вам на погодження. І лише після обговорення усіх деталей ви отримаєте готовий продукт. Вартість макетування фіксована і становить 250 грн.

Особливості SmartAlbums для створення макету фотокниги

SmartAlbums на сьогодні вважають найбільш прогресивним додатком для створення фотокниг. Його зручність та простота у використанні стали справжнім відкриттям для багатьох професіоналів та навіть любителів такого виду діяльності.

А тому, у цій статті ми хочемо більш детальніше розповісти про особливості макетування з допомогою вищезазначеної програми та її переваги. 

Переваги  SmartAlbums 2020

  1. Швидкість -  можливість створити макет фотокниги за 15 хв

  2. Зручний сучасний інтерфейс

  3. Верстка на автопілоті - готовий макет всього лише за один клік за допомогою штучного інтелекту

  4. Швидкий пошук файлів

  5. Експортуйте дизайн свого альбому в багатошаровий PSD і IDML для більш детального редагування.

  6. Цілковитий спокій - забудьте, що таке зони обрізки, зони безпеки та інші друковані терміни. Всі вимоги будуть автоматично враховані, тому ви можете бути спокійні, знаючи, що файли вашого альбому точні і готові до друку.

Прогресивність такого додатку полягає також у автономності роботи. Він самостійно аналізує процес створення, знаходить проблеми і попереджає про них. А тому ви зможете відразу ж внести корективи, змінити дизайн чи кількість знімків, видалити чи замінити фон.

Технічні параметри дозволяють не лише відредагувати розміщення фото на сторінках, але й самі фото (кут нахилу, обмеження, позицію видимої області при масштабуванні та ін.).

Готовий продукт ви зможете експортувати з Adobe Photoshop або Adobe InDesign з підтримкою усіх шарів та імпортувати в JPG, TIFF, PNG, PSD формати. Навіть після створення уже готової роботи програмою передбачена можливість внесення правок або розширення додатковими знімками.

Lovebook дарує знижку на SmartAlbums

Lovebook є першою компанією в Україні яка офіційно представлена серед світових виробників фотокниг з 2018 року. 

Що це означає? У програму вбудовані всі необхідні параметри макету фотокниги та цифрового альбому, для кожного формату книги. Ви більше можете не переживати, що створений вами шедевр не буде відповідати вимогам друку нашої поліграфії.  

У програмі вже внесені усі технічні вимоги, точні розміри, зони обрізки макету. А тому спокійно можете повністю сфокусуватись на роботі та поринути у творчий процес створення власного продукту.  

Встановлення та налаштування додатку не займе багато вашого часу і для цього не потрібно володіти технічною термінологією. Усе що вам необхідно зробити для успішного створення продукту у SmartAlbums 2020 розписуємо покроково:

  1. Завантажити файл з офіційного сайту розробників https://www.pixellu.com/smartalbums/

  2. Встановити програму собі на комп'ютер. Вона доступна для програмного забезпечення  Windows та IOS. Зверніть увагу, що одну програму можна одночасно встановити на два комп'ютери, наприклад на офісний та особистий комп'ютер.   

  3. Під час запуску скачаного файлу серед виробників вибираєте Lovebook 

  4. Знаходите бажаний формат, тип альбому (фотокнига або цифровий альбом). 

  5. Завантажуєте фотографії та розпочинаєте створювати свій макет

  6. Готову роботу експортуєте собі на комп`ютер та завантажуєте файл  на наш сервер під час оформлення замовлення на сайті  

Lovebook разом із SmartAlbums підготували для приємний подарунок для своїх клієнтів -

Промокод із знижкою 25% на річну підписку SmartAlbums 2020

Для того щоб активувати знижку потрібно лише ввести

промокод (LVBK25)

під час оформлення замовлення на сайті. Дана знижка розповсюджується на всі представлені компанією пакети. Промокод буде активний до 30 вересня 2020 року.

З вартістю річної підписки та умовами використання програми можна ознайомитися на сайті розробника за посиланням  https://www.pixellu.com/smartalbums/pricing/#non-upgrade.

Також тут знаходяться уже готові  відповіді на питання, які цікавитимуть вас в процесі встановлення та користування програмою, новинки виробника та ін.

Інформаційне суспільство поглинає усі сфери суспільного життя. Обміном цифровими фотографіями сьогодні вже нікого не здивуєш. Ми ділимось ними в соціальних мережах, хмарних середовищах, перекидаємо через електронні скриньки. Проте на окремих фото відображені лише елементи прожитих та відчутих емоцій.

Для того, щоб повноцінно ще раз поринути у пам’ятну подію варто створити фотокнигу з допомогою програми SmartAlbums. І тоді разом із друзями, родиною чи просто добрими знайоми буде можливість погортати сторінки та пригадати теплі миттєвості.