фотокнига

29.05.2019

Персоналізація обкладинки фотокниги та цифрового альбому.


Стильна обкладинка – це запорука створення вишуканої фотокниги, тому ми пропонуємо вам створити свою оригінальну обкладинку, котра як найкраще підкреслює її вміст.

На ваш вибір ми пропонуємо різноманітні палітурні матеріали: натуральну шкіру, палітурну тканину та шкірзамінник. Для декорування ви можете обрати один з типів декору – тиснення, металевий шильд, або фотовставка.

обкладинка

 

 Персоналізуйте фотокнигу за допомогою індивідуального тиснення.


Імена, ініціали, пам’ятна дата, крилаті вислови, логотип, все те, що доповнить історію яку розповідає фотокнига.

Тиснефотокнига ння може бути нанесене золотом, сріблом або безколірне.

Для того, щоб зробити індивідуальний відбиток на обкладинці, виготовляється кліше,  вартість якого Ви оплачуєте додатково. Вартість кліше залежить від загальної площі  напису (1 см2 - 7 грн.)

Наприклад: загальний розмір напису 6х3 см. Для визначення вартості нам потрібно  визначити загальну площу та помножити на ціну 1 см2

Вартість кліше =(6 см х 3 см) х 7 грн. = 126 грн.

Надалі, на Ваш вибір, ми залишаємо кліше на зберігання у нас або віддаємо вам.  Важливо: ми не використовуємо Ваше кліше у власних цілях, та для виконання замовлень інших клієнтів.

фотокнига

 

Металева вставка (шильд) 


Для металевої вставки використовується анодований алюміній: білого, срібного або золотого кольору. 

Нанести індивідуальний напис чи логотип, можна як чорно-білим, так і повноколірним друком. Розмір шильда можна вибирати самостійно.

Індивідуальний шильд не впливає на вартість фотокниги.

Персоналізація обкладинку фотокниги за допомогою фотографії.


Розміщення та розмір фотовставки можна обрати самостійно відповідно до пропорції зображення. Зображення для фотовтаки видруковуватися на фотопапері та ламінується, що дозволяє захистити фотографію від зовнішніх факторів впливу.

Фотовставка не впливає на вартість фотокниги.

 

Логотип фотографа.


Нанести логотип фотографа можна двома способами, за допомогою тиснення або на шильді. По замовчуванні, ми розміщуємо логотип по центру у нижній частині тильній стороні книгу.

Команда lovebook, завжди прислухається до ваших побажань та втілює їх реальність.

 

 

тиснення логотипу